keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Postaushaaste: Vuosi 2016


Moikka!

Tämä postaus on siis jalustin.netin postaushaaste, jonka aiheena on tällä kertaa vuosi 2016. Ohjeet haasteen toteuttamiseen olivat seuraavat:

"Vuoden viimeisen Postaushaasteen ideana on tehdä yhteenveto vuodesta 2016. Mitä tapahtui tammikuussa? Entäpä kesäkuussa? Haasteen voi toteuttaa kuvin, sanoin tai vaikkapa videolla – tyyli on vapaa!" 

Tehdäänpä siis pieni katsaus minun heppavuoteeni. Aloitetaan!

TAMMIKUU


Tammikuu on hevostelun kannalta siinä mielessä haastava kuukausi, että joka paikassa on jäistä. Muistaakseni kuitenkin ainakin osa tammikuusta oli mukavan lumista. Tammikuussa aloitin myös ratsastustunnit elämäni ensimmäistä kertaa ratsastuskoulussa viiden vuoden puskatalleilla ratsastelun jälkeen. Kuvassa hoitoponini Mökö, jonka blogiin pääset tästä!

HEKMIKUU


Helmikuussa en muista tapahtuneen mitään kummallista. Kävin ratsastustunneilla ja hoitamassa Mököä, joka esiintyy jälleen kuvassa. 
MAALISKUU


Maaliskuun vuokrasin erästä ihanaa suokkiruunaa, joka esiintyy pari vuotta vanhassa kuvassa yllä. Muita suurempia tapahtumia ei tässä(kään) kuussa ollut.

 HUHTIKUU


Huhtikuu oli ensimmäinen oikea kevätkuukausi, jonka aikana pääsin ratsastamaan pari kertaa ihan kesävaatteissa. Muutenkin huhtikuusta jäi tosi mukava fiilis, sellainen aurinkoinen.

TOUKUKUU


No niin! Nyt päästiin vihdoinkin eroon näistä "tässä kuussa ei tapahtunut mitään"- kuukausista. 7.5. hyppäsin yhden kisat ratsastuskoulun hevosella ja puhtaalla radalla 60cm korkeudella. 21.5. oli toiset kisat, tällä kertaa koulussa. Ratsastin Helpon C:n hyväksytysti ihanalla sähläsuokilla, tarkkaa prosenttimäärää en muista.

Samana päivänä koulukisojen kanssa eli 21.5 syntyi Mökön suloinen kirjava orivarsa. 22.5 oli estekisat, joista saatiin jälleen puhdas rata.

KESÄKUU


Kesäkuussa oli yhdet estekisat, ja yhden ylläpitohevoskandidaatin koeratsastus. Estekisoista saatiin puhdas rata 50cm korkeudelta ratsastuskoulun hevosella. Muuta kummallista ei kesäkuun aikana ehtinyt sattua tai tapahtua.

HEINÄKUU

 Heinäkuu oli tähänastisen elämäni merkittävämpiä kuukausia, kun kuukauden loppumetreillä kotiin muutti rakas Cartsapartsaliinini. Luonnollisesti kuukauteen sisältyi myös C:n koeratsastus. Lisäksi kilpailin itseasiassa seuran minijunnumestaruuksissa jääden hieman sijoituksista.

ELOKUU


Elokuu kului tehokkaasti tutustuen uuteen ratsuun ja kuluttaen koulunpenkkiä.

SYYSKUU


Syyskuussa käytiin yhdellä estetunnilla ja hyppäämässä tuon kohlan kanssa 40cm ihan seurakisoissa. Eihän C yleensä ole mikään maailman pahin kaahottaja, mutta tietystihän vieras paikka jännitti. Pahoittelen muuten istuntaani ylläolevassa kuvassa, ei se aina ole noin järkyttävä. Lisäksi hyppäsin loppukuusta yhdet kisat ratsastuskoulun hevosilla sijoittuen neljänneksi 60cm-luokassa.

LOKAKUU


 Lokakuussakaan ei tapahtunut mitään sen erityisempää, treenailtiin kotona ja Siljan pikkusisko kävi kerran tai pari köpöttelemässä. Hieno alkeisratsu! <3

MARRASKUU


Marraskuu oli melko tavallinen kuukausi, kerran Silja kävi kuvaamassa meitä, ja yllä on sen tallikerran ainoa ei-heilahtanut ratsastuskuva, joka ei ole loppukäynneistä.

JOULUKUU

Joulukuussa oli lähes koko kuukauden ajan niin jäinen maa, että juuri köpöttelyä ihmeellisempää ei voinut tehdä, mutta muutama oikei antoisa käyntitreenikin saatiin tehtyä.

KIITOS VUODESTA 2016 CAROLLE, MÖKÖLLE, OPETTAJILLE, KISAJÄRJESTÄJILLE, TALLINOMISTAJALLE, BLOGIN LUKIJOILLE, JA JUST SULLE! ONNEA UUDELLE VUODELLE 2017!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siis tarkoitan kiitos vaan tosta kiitos tästä vuodesta- toivotuksesta... :D Hienosti kirjoitettu älä välitä...

   Poista
 2. Harmi että tein jo vuodesta 2016 postauksen, muuten olisin ehkä varastanut tän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm, syytä jalustin.nettiä tästä ideasta!;)

   Poista